Nyheter

Vardagslyx på K-mit

I arbetet med att skapa en ny webbplats åt den anrika hovleverantören Ejes choklad på Östermalm ingår viktiga arbetsmoment såsom provsmakning…

“Ibland får man offra sig”, ler Susanne Kindblad, VD för K-mit, “det är ett hårt arbete att prova lyxchoklad, men någon måste göra grovjobbet…” 

Arbetet med att skapa en ny, fräsch webbplats åt den kungliga hovleverantören fortskrider. Ejes är ett av Sveriges äldsta och ledande familjeföretag inom choklad och konfektyr. Med kunskaper och traditioner sedan 1923 tillverkas choklad och annan konfektyr med stor kärlek och omsorg. I år firar företaget 95-årsjubileum och i samband med det kommer den nya webbplatsen att lanseras.

“Den nya webbplatsen kommer att bli väldigt tilltalande och inbjudande”, säger Susanne. “Vi gör vårt bästa för att lyfta fram den unika atmosfär som råder i butiken och i tillverkningsprocessen.”

På Ejes är det som att kliva in i en annan värld, en annan tidsepok, för här har tiden stannat. Värmen, glädjen och den personliga servicen man möts av måste upplevas. “Tyvärr har vi ännu inte kommit till den tekniska nivå där smak, doft och atmosfär kan förmedlas via internet. Om vi kunde skulle vi vilja bjuda alla som besöker webbplatsen på den unika upplevelsen”, avslutar Susanne.