Nyheter

Välkommen till K-mit, Sipapat Prasopsap!

K-mit förstärker teamet med ytterligare en utvecklare. Sipapat Prasopsap har både en examen i Data- och systemvetenskap från Stockholms universitet och en pågående utbildning i full stack development på Nackademin. 

Sipapat pluggar just nu på Nackademin för att ytterligare bredda sin utbildning i Data- och systemvetenskap från Stockholms universitet. Hon tar examen 2022 och siktar på en fortsatt karriär som full stack-utvecklare.

Sipapat Prasopsap

K-mit har just nu flera spännande projekt på gång och därför behövs förstärkning i utvecklingsteamet. K-mit är ett innovativt webbutvecklingsföretag med fokus på digitala system och komplexa webblösningar. Just nu arbetar K-mit bland annat med ett digitaliserat arbetsflöde åt inredningsföretaget Gotain och vidareutveckling av den e-handelslösning åt SEK Svensk Elstandard som presenterades under hösten 2020.

Sipapat tillför utvecklarkompetens och engagemang till teamet. Därför känns det väldigt bra att välkomna henne till K-mit, säger Susanne Kindblad, VD för K-mit