Praktik

På K-mit ser vi positivt på att ta emot praktikanter och LIA-studenter. Vi tycker att det tillför ett värde till företaget och vi ser det som ett utmärkt sätt att rekrytera nya medarbetare.

K-mit har tagit emot praktikanter och LIA-studenter från:

Som praktikant blir du en i teamet under praktiktiden. Vi utser en handledare som ger extra stöd och vi försöker att anpassa dina arbetsuppgifter efter dina förkunskaper och intressen. Vi brukar inte ta in mer än två praktikanter samtidigt för att vi vill vara säkra på kunna ge bra handledning.

På K-mit tycker vi att det tillför ett stort värde att vi får beskriva våra arbetsmetoder och rutiner för nya människor ibland. Dessutom tillför våra praktikanter värdefulla nya kunskaper och idéer.

Carolina Svantesson, nyutexaminerad från DSV på SU, anställdes på K-mit 2019 direkt efter sin praktiktid. Under vårterminen praktiserade Carro på halvtid på K-mit, samtidigt som hon skrev sin examensuppsats på universitetet. Carro trivdes på K-mit och resten av teamet trivdes med henne. Dessutom tillförde hon värdefulla kunskaper till utvecklingsteamet. Så när praktiken började närma sig sitt slut rådde ingen tvekan om att K-mit ville anställa Carro.

Går du en utbildning inom webbutveckling, webbdesign eller digital marknadsföring som innehåller praktik eller LIA? Är du intresserad av att göra din praktik på K-mit? Maila din ansökan till [email protected]

Nu har våra praktik/LIA-platser för 2020 tillsatts.

Från och med januari 2021 tar vi gärna emot en eller två nya praktikanter.

 

Läs mer om att jobba på K-mit