Nyheter

Kärlek till alla kunder och samarbetspartners på Alla hjärtans dag ❤️️

Så här på Alla hjärtans dag uppmärksammar vi på K-mit att vi har helt fantastiska kunder och samarbetspartners som ger oss energi, nya kunskaper och möjlighet att utvecklas tillsammans!

K-mit jobbar med digitaliserings-projekt av olika slag åt stora och små kunder. Det innebär att vi ofta kommer nära kundens kärnverksamhet och att vi levererar förslag kring hur verksamheten kan förbättras, effektiviseras och göras mer meningsfull.

Ineffektiva arbetsmetoder och arbete som går ut på att människor utför arbete som datorer skulle klara av bättre står vi bara inte ut med. Vår vision är att förenkla och förbättra våra kunders arbete så att medarbetarna kommer till sin rätt och får möjlighet att fokusera på det kreativa, lustfyllda och meningsfulla i sitt arbete. Resten av arbetet kan ofta skötas av digitala system.

“Som digital partner hjälper vi ofta våra kunder att ta fram lösningar som förändrar deras arbetsmetoder i grunden”, säger Susanne Kindblad, VD för K-mit.

“När detta sammanfaller med att lösningen bidrar till en mer hållbar värld ur ett ekologiskt perspektiv känns vårt arbete som allra mest meningsfullt”, säger Susanne.

Därför vill vi på K-mit skicka massor av digital kärlek till våra fantastiska kunder och samarbetspartners på Alla hjärtans dag! Tack för att ni gör det möjligt!

Susanne Kindblad, VD för K-mit