Okategoriserade

K-mit hjälper Pricerunner

När företag behöver hjälp med ovanligt hårdknäckta teknisk nötter händer det att de vänder sig till K-mit för konsultation. Just nu hjälper vi Pricerunner med att få ordning på utvecklingsmiljöerna så att deras webbutvecklare kan arbeta mer effektivt.

Pricerunner är Sveriges största jämförelsetjänst med 1,6 miljoner produkter och de hjälper konsumenter genom att jämföra priser och erbjudanden från över 5 600 butiker. PriceRunner har som ambition att bygga en fantastisk webbtjänst och de hjälper människor varje dag att fatta kloka beslut och spara mycket pengar.

– Det är utmanade och utvecklande att få möjlighet att hjälpa Pricerunner med deras utvecklingsarbete, säger Anton Kindblad som är K-mits konsult på Pricerunners kontor på Kungsbron i Stockholm.

–  PriceRunner är ett starkt varumärke och erbjuder en tjänst som hjälper människor att göra smarta köp. Det känns kul att få vara med och förbättra den ytterligare, fortsätter han.

I planeringen ligger även att Anton ska handleda två nyanställda utvecklare på Pricerunner för att säkerställa att det förändringsarbete han nu utför kommer att leva kvar långsiktigt.  Dessutom ska Pricerunner få ut mesta möjliga värde av de konsulttjänster de köper in från K-mit.