Nyheter

Glad digital påsk! 🐥

Vi på K-mit tar påskledigt nu, men det innebär inte att vi blir mindre digitala! 

Den här påsken kommer vi att umgås med vänner och familj via olika digitala kanaler eftersom spridningen av Corona-viruset gör att vi håller oss hemma.

Under de senaste veckorna har vi verkligen fått öva på att umgås på ett avslappnat sätt via videochatt och olika plattformar för videokonferenser,” säger Susanne Kindblad, VD för K-mit. “Så det ska nog gå bra att måla ägg med farmor och kusinerna på samma sätt!

Det har varit en viss omställning för medarbetarna på K-mit att vänja sig vid att arbeta hemifrån. Allihop vittnar om att de längtar tillbaka till kontoret där koncentrationen lättare infinner sig. Hemma blir det lätt en sammanblandning mellan det privata och det professionella.

“Vi har ändå en stor fördel i och med att vi arbetar med digital teknik,” fortsätter Susanne. “Vi kan utföra vårt arbete var som helst, och många av oss jobbar redan hemifrån då och då.”

Men nu tar vi påskledigt och kopplar ner det mesta som har med arbetet att göra, för att vara digitalt närvarande med vänner och familj!

Glad påsk önskar vi alla våra härliga kunder och samarbetspartners!