Nyheter

Fotbollsyra på K-mit

K-mit lånar ut stjärnspelaren Johan Cedborger till 360Player

Vi på K-mit gillar fotboll och om det kan kombineras med innovativ digital utveckling – då är vi garanterat på! Därför lånar K-mit ut en av sina vassaste kodare,  Johan Cedborger, till utvecklingsteamet på 360Player.

360Player erbjuder en digital plattform för individuell utveckling, där alla spelare får samma förutsättningar. Plattformen uppmuntrar och underlättar. Samtidigt som den gör spelarutvärderingar, statistik och kommunicerar med laget.

360Players tjänster är baserade på forskning och statistisk analys för att kunna erbjuda unika lösningar för klubbar och lag på alla nivåer.

“Jag trivs i mitt nya utvecklingsteam”, säger Johan Cedborger. “360Player erbjuder en riktigt bra produkt som är både avancerad och enkel på samma gång. Jag har lärt mig mycket på min korta tid på 360Player. Samtidigt känner jag att jag har mycket kunskap att bidra med till teamet.”

Johan har flyttat ut från K-mits kontor på Surbrunnsgatan till 360Players kontor på Sveavägen.

“Det känns fint att kunna låna ut en utvecklare och därigenom bidra med kunskap och kompetens till ett annat företag”, säger Susanne Kindblad, VD för K-mit. “Vi gillar 360Player och ser fram emot fler samarbeten i framtiden.”