Nyheter

Föreläsning på Stockholms handelskammare

Här föreläser Susanne Kindblad, VD för K-mit, för 15 engagerade företagare/ledare på Stockholms handelskammare.

Föreläsningen handlade om ledarskap och digitalisering. Aktivt arbete i workshopform varvades med föreläsning och gemensamma reflektioner kring begreppet digitalisering.

Deltagarna fick bl.a. reflektera över vad digitalisering innebär i den egna verksamheten. Vilka hinder finns?  Rädslor? Möjligheter? Vinster?

Vårt samhälle genomgår en digitaliseringsprocess och det gäller att hänga med! Som ledare måste du vara ständigt uppkopplad och tillgänglig via olika digitala kanaler. Eller?

Tillsammans problematiserade vi begreppet digitalisering. Vi pratade om fördelar och nackdelar med alla nya tekniska lösningar och vi pratade om digital stress.

 

 

 

Om föreläsaren: Susanne Kindblad är VD, entreprenör, föreläsare och grundare av Datakollen – ett digitalt verktyg som gör det enkelt att leva upp till den nya dataskyddsförordningen, GDPR. Susanne har lång och bred erfarenhet av ledarskap, IT och av utveckling av digitala system. I den här föreläsningen delade hon med sig av egna och ett antal kunders erfarenheter kring digitalisering.

Foto: Lena Gennerud