Filosofi

K-mit är en innovativ teknisk digitalbyrå där kreativitet, kvalitet och nyfikenhet är ledorden.

Vår arbetsmetod är agil och prototypbaserad. Vi jobbar med att ta fram olika digitala lösningar som exempelvis appar, uppkopplade prylar, e-handelslösningar, produktivitetsverktyg och sajter åt kunder i olika branscher.

Vi strävar efter att varje projekt vi går in i ska kännas meningsfullt och utvecklande. Det gäller lika mycket för oss i K-mit som för de kunder och samarbetspartners vi väljer att arbeta med. För K-mit är det centralt att leda, styra och utveckla verksamheten med hälsa och arbetsmiljö som verktyg för att nå företagets övergripande målsättningar. Vi arbetar systematiskt med att kartlägga nuläge, sätta mål, besluta om investeringar och följa upp resultatet. Det leder både till lönsamhet i företaget och hälsa och sammanhållning bland medarbetarna.

Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och därför investerar vi i aktiviteter som främjar hälsan och stärker gemenskapen i teamet.

Vi deltar t.ex. i hackathon, åker på konferenser och satsar på friskvård för att alla ska känna delaktighet och för att vi ska hålla i längden. Dessutom satsar vi på att ständigt tillföra kreativa utmaningar. Vi gillar att hitta nya vägar för att lösa problem och att ta fram nya tekniska lösningar i dialog med våra kunder. Om du söker ett innovativt tekniskt bollplank så har du kommit rätt!