Nyheter

Digitaliserings-workshop med SEK Svensk Elstandard

K-mits utvecklingsteam arbetar just nu med en betallösning åt SEK Svensk Elstandard för köp av standarder och handböcker, samt en säker inloggad plattform för prenumerationstjänsten E-Standard. 

För att utforma de digitala tjänster som håller på att byggas på bästa möjliga sätt arbetar K-mits utvecklings-team i nära samarbete med experterna på SEK Svensk Elstandard.

Medarbetarna på SEK Svensk Elstandard väldigt kunniga inom sitt område och engagerade i att skapa smarta digitala lösningar. Dessutom innehåller projektet komplexa datamodeller och mycket avancerad logik, vilket gör det till ett drömprojekt, säger Pontus Kindblad som är teknisk projektledare.

Vid workshopen som hölls måndagen den 3 februari hos SEK Svensk Elstandard i Kista ägnades nästan en hel dag åt att klargöra förutsättningarna för den nya digitala plattformen och webb-shopen.

SEK Svensk Elstandard representerades av inte mindre än sju experter inom olika områden som tillsammans med K-mits utvecklingsteam arbetade med frågor som rör utvecklingen av den digitala plattformen och betallösningen.

Carolina Svantesson, Jonathan Tod och Johan Cedborger från K-mits utvecklingsteam