Nyheter

Digitala utbildningar på uppdrag av Kommunal

Fackförbundet Kommunal har uppdragit åt K-mit att skapa en snygg och enkel webblösning för deras digitala medlemsutbildningar. Nu är första delen på plats!

K-mit ingår i ett projektteam tillsammans med bland annat kommunikationsbyrån Hemma och den digitala utbildningsbyrån Learnways som har i uppdrag att skapa digitala utbildningar för Kommunals medlemmar. Utbildningarna syftar till att höja kunskapsnivån inom områden som kollektivavtal, försäkringar, vad som händer vid uppsägning och vad ett fackligt medlemsskap innebär. Kolla in utbildningarna här! 

“I det här kreativa projektteamet har alla har samma målsättning – att skapa riktigt kvalitativa, inspirerande och tilltalande digitala utbildningar för Kommunals medlemmar”, säger Susanne Kindblad som är teknisk projektledare i teamet.

“Kommunal är en ny kund för oss och det är lärorikt att få insyn i den fackliga organisationen. Dessutom har vi fått nya samarbetspartners genom det här projektet och det värdesätter vi”, fortsätter Susanne.

Lär dig mer – Kommunals digitala utbildningar – har tagits fram av organisationsutvecklingsenheten på Kommunal tillsammans med hemma.com|togetherLearnwaysK-mit och illustratören Christoffer Morales.