Nyheter

Äntligen är den här – anrika Ejes choklad har fått en ny webbplats

Åt den kungliga hovleverantören Ejes Choklad på Östermalm i Stockholm har K-mit levererat en ny webbplats.

– Ejes choklad har varit ett underbart varumärke att arbeta med, säger Joakim Lacik Nyström, webbdesigner och frontend-utvecklare på K-mit. Joakim har varit ansvarig för både webbdesign och implementation av sidmallar och funktionalitet i HTML, CSS och JavaScript. Webbplatsen är byggd med WordPress som CMS så att kunden på ett enkelt sätt administrerar webbplatsen själv efter lansering.

– Det har varit en stor designutmaning, fortsätter Joakim. Ejes choklad är en mycket speciell butik där ett besök är som att stiga in i en annan värld där har tiden stannat. Värmen, glädjen och den personliga servicen måste upplevas. Och kärleken och omsorgen som ligger bakom varje liten chokladpralin framträder i de ljuvliga pralinernas smak.

– Att förmedla den atmosfären på en webbplats är inte lätt men Joakim och K-mit har gjort ett fantastiskt jobb, säger Linda Ardebäck, VD för Ejes choklad. Den nya webbplatsen passar perfekt när Ejes under 2018 firar 95 årsjubileum! Vi firar även 55 år på samma adress och 30 år med samma ägare, fortsätter Linda.

 

 

 

 

Joakim Lacik Nyström